Over One-Chain

One Chain Supply Chain Solutions bestaat sinds 2004.

One Chain Supply Chain Solutions ondersteunt bedrijven en organisaties d.m.v. consultancy en tijdelijke personeel invulling.

Zoals uit de naam als blijkt richt One Chain zich voornamelijk op de supply chain bedrijfsprocessen.
One Chain ondersteunt bedrijven en organisaties bij het inrichten van de inkoop, verkoop, customer service, magazijn en transport processen en afdelingen.
Naast het analyseren en optimaliseren van de bestaande processen kijkt One Chain ook goed naar de interactie met de processen van andere afdelingen en houdt daarbij ook nadrukkelijk rekening met de toekomstvisie van het bedrijf.

Ook wordt er goed gekeken naar de mogelijkheden om processen te automatiseren en hoe verschillende systemen geïntegreerd kunnen worden.

Daarnaast wordt One Chain ingezet om de projecten te managen als complete systemen geïmplementeerd moeten worden maar ook om bedrijven en organisaties bij te staan als schakel tussen de business en de implementatiepartner bij automatiseringsprojecten.
Naast consultancy helpt One Chain bedrijven en organisaties bij het vinden van het juiste supply chain personeel.

Naast het via werving en selectie vinden van de beste kandidaat voor een vaste functie kan One Chain ook een beroep doen op een groot aantal interim professionals die middels detachering of via een ZZP constructie een tijdelijke opdracht uit kunnen voeren als interim manager of projectmedewerker.